Op 11 juni vindt het Hello Festival aan de Grote Rietplas in Emmen plaats. Voor bezoekers rijden er vier speciale buslijnen.

De belangrijkste buslijn is de speciale lijn 5 tussen het station en het festivalterrein. Deze bus rijdt tussen 11:30 en 17:00 en van 22:00 uur tot na middernacht twee keer per uur en daar buiten één keer per uur.

Daarnaast rijden er drie rechtstreekse lijnen vanuit de regio naar de Grote Rietplas. Dit gaat om de lijn 844 (Coevorden, Schoonebeek, Erica), 845 (Klazienaveen) en 859 (Borger, Odoorn en Exloo). 844 rijdt volgens dezelfde frequentie als lijn 5, de beide andere lijnen rijden ‘s middags vier ritten heen en ‘s avonds vier ritten terug.

In alle speciale bussen is meereizen gratis op vertoon van een ticket voor het Hello Festival. Vanaf de bushalte is het ongeveer 400 meter lopen naar de ingang van het festivalterrein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *