Reizigersvereniging Rover vindt dat er langere treinen vanuit Zwolle richting Groningen en Leeuwarden moeten rijden.

Rover houdt een meldpunt voor volle treinen bij. De afgelopen maanden kwamen daar veel meldingen uit het Noorden binnen, alleen al 96 de afgelopen maand. Dat vindt de reizigersvereniging vreemd, omdat april meestal niet de drukste maand is.

NS-woordvoerster Anita Boonstra zegt tegen RTV Noord dat de problemen waarschijnlijk terug te leiden zijn naar werkzaamheden rond Leiden.

Een gedachte over “Rover: “langere treinen naar het Noorden””
  1. Nou inderdaad, ik maak ook regelmatig mee dat er een (heel) korte trein wordt ingezet. Met als gevolg dat je geluk moet hebben om een zitplaats te vinden. Óók in de eerste klas. Ik realiseer me dat je een vervoerbewijs koopt en geen recht hebt op een zitplaats en juist daarom reis ik eerste klas. Maar het komt (regelmatig) voor dat dat een heel dure staanplaats is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *