Er is dinsdagochtend voor de tweede keer in korte tijd een stadsbus van Qbuzz uitgebrand. Het was deze keer raak op P+R Hoogkerk.

De bus begon aan de achterkant te branden, maar de chauffeur kon de bus aan de kant zetten bij één van de haltes op de P+R. Er zaten op dat moment geen passagiers in de bus. De buschauffeur bleef ongedeerd.

De brandweer kon de brand beperken tot de achterkant van de bus. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Er zal de komende weken onderzoek naar de oorzaak worden gedaan, zegt een woordvoerder van Qbuzz tegen RTV Noord.

Het is de derde bus uit dezelfde serie die uitbrandt. In 2016 brandde er een exemplaar uit in Eelde en een kleine twee maanden geleden gebeurde hetzelfde in De Wijert.

[mappress mapid=”67″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *