Voor veel treinreizigers was het zondagmiddag even stressen bij het station in Groningen. De drukte op de weg zorgde voor chaotische taferelen om de trein te kunnen halen.

Dagblad van het Noorden meldt dat het zondag druk was op de wegen in de stad Groningen. Waarschijnlijk heeft dit te maken met drukte in de binnenstad. In combinatie met de afsluiting van de zuidelijke ringweg lijkt dit problemen te geven.

De problemen doen zich voor op het hele zuidelijke deel van de Diepenring, van het Hoendiep tot de Sontweg. De route wordt door veel buslijnen gebruikt. De passagiers misten volgens DvhN massaal hun aansluiting op de trein. Treinreizigers die met de auto naar het station werden gebracht, sprongen in de files uit de auto om het laatste stukje richting de trein rennend af te leggen. Ook zij hebben daarmee vaker geen succes dan wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *