Politieagenten en ambulancepersoneel hebben maandagavond na enkele uren praten een verwarde vrouw van het spoor gehaald bij de Prinsesseweg in Groningen.

De vrouw werd rond half 6 ‘s middags gesignaleerd op het spoor op het viaduct boven de weg. Een trein naar Roodeschool moest stoppen voor de vrouw. Het treinverkeer tussen het Hoofdstation en Noorderstation werd stilgelegd en de hulpdiensten ingeschakeld.

Het kostte de politieagenten drie uur om de vrouw ertoe te bewegen het spoor te verlaten. De agenten bereiken haar pas na twee uur. Ze liep rond met een steekwapen. Na een kwartier praten was de vrouw ‘onder controle’. Ze is via de spoorwegovergang bij de Friesestraatweg afgevoerd per ambulance.

De drukke spitstrein kon rond half 9 weer verder rijden richting Roodeschool. Tijdens de verstoring reden er bussen.

[mappress mapid=”125″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *