Tijdens de jaarwisseling willen de meeste mensen bij hun familie of vrienden zijn om het nieuwe jaar goed in te luiden. Veel vervoerders stoppen de dienst op oudejaarsavond dan ook eerder om dit voor hun personeel mogelijk te maken.

In Groningen en Drenthe vertrekken er geen treinritten van Arrivanmeer na 20:00 uur. Ritten die om 20:00 uur al onderweg zijn rijden de hele route wel uit. Dit geldt ook voor de Qliners van Arriva. De laatste treinen van de NS zullen rond 21:30 uur hun eindbestemming bereiken. De spoorwegen bouwen vanaf 20:00 uur de dienst af.

Qbuzz meldt dat haar bussen tot ongeveer 20:00 uur rijden. Overdag geldt de vakantiedienstregeling vanwege de kerstvakantie.

Op nieuwjaarsdag wordt er gereden als op een zondag en pakken de vervoerders de dienstregeling vanaf de eerste rit weer op. Vanaf dat moment gelden er in de bussen van Qbuzz nieuwe tarieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *