Er rijden van 6 mei tot en met 3 juni geen treinen op de trajecten Groningen – Assen, Groningen – Veendam en Groningen – Weener. Dan wordt een vierde spoor aangelegd tussen het Hoofdstation en Europapark in de stad.

Dat is nodig omdat in de toekomst treinen van Arriva op het Hoofdstation door gaan rijden naar het Europapark. Momenteel wordt op het Europapark een vierde perron aangelegd aan de Helperzoom-zijde van het station.

Er rijden bussen op de trajecten. Daarbij wordt in Haren door de NS-bussen gestopt bij het P+R-terrein bij de A28. Er rijdt een pendelbusje tussen de P+R en het station aan de andere zijde van het dorp.

In de weekenden van 9 en 10 mei en 16 en 17 mei rijden er helemaal geen treinen rond de stad. Er rijden dan ook bussen van- en naar Zuidhorn, Delfzijl en Roodeschool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *