Van 10 tot en met 13 mei rijden er opnieuw een aantal dagen geen treinen van Groningen naar Hoogeveen, Veendam en Weener. Er wordt gewerkt aan de infrastructuur rond de zuidelijke ringweg in de stad en andere projecten langs het spoor.

Van donderdag tot en met zaterdag rijden er bussen in plaats van treinen tussen Groningen en Hoogeveen, op zondag is dat tussen Groningen en Assen. Van- en naar Veendam en Weener rijden de hele periode bussen.

Om de treinvervangende bussen te ontlasten rijdt er een directe Qliner bij Qbuzz tussen Winschoten en Hoogeveen, via Veendam. Deze lijn rijdt van donderdag tot en met zaterdag tijdens de stremming met lijnnummer 310.

De dienstregelingen zijn uiterlijk tien dagen van tevoren beschikbaar via respectievelijk de reisplanner van de NS en de website van Qbuzz voor de speciale Qliner.

Later in het jaar zijn er nog enkele andere treinvrije periodes met verschillende stremmingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *