De jaarlijkse actie Zomerbroezz’n in Groningen en Drenthe waarbij twee personen op één Dal-Dagkaart kunnen reizen gaat vanwege het coronavirus dit jaar niet door. Toch komt er nog een voordeelactie in de bus deze zomer.

Van 16 juli t/m 16 augustus biedt Qbuzz een korting van 2 euro aan op de Dal-Dagkaart. Dat betekent dat een Dal-Dagkaart dan 9 euro kost.

Het is overigens niet mogelijk deze in de bus te kopen. De Dal-Dagkaart kan voorlopig alleen vooraf online aangeschaft worden via de website van Qbuzz. Achterin instappen, het dragen van een mondkapje en het houden van anderhalve meter afstand zijn nog steeds verplicht, maar reizen met de bus als uitje mag weer. Bij het in- en uitstappen kan de Dal-Dagkaart via de QR-code gescand worden onder de chipkaartlezers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *