Een foutje in de communicatie tussen Arriva en de NS zorgt ervoor dat reizigers vanaf zondag twee maanden eerder in de trein moeten stappen als zij de laatste rit naar Roodeschool of Delfzijl willen nemen.

Bij het ingaan van de nieuwe dienstregeling zondag vertrekt de laatste trein naar Delfzijl om 0:18 en die naar Roodeschool om 0:22 uur. Arriva dacht aan te sluiten op de nieuwe aankomsttijd van de Intercity in Groningen, maar deze komt pas om 0:23 uur aan. Reizigers uit de Intercity halen daardoor de laatste treinen richting Het Hogeland niet meer en moeten een trein eerder nemen.

Reizigersorganisatie Rover sloeg hierop aan en riep Arriva op de situatie te herstellen. De vervoerder geeft aan dat zij graag de dienstregeling wil herstellen. Dat is mogelijk in februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *