Het treinstation in Zuidbroek is tweede geëindigd op de ranglijst van best gewaardeerde treinstations van Nederland. Dat maakte de NS afgelopen week bekend.

Ieder jaar wordt de zogeheten Stationsbelevingsmonitor gehouden, een onafhankelijk onderzoek in opdracht van ProRail en de NS. In het afgelopen jaar kreeg Zuidbroek van 94 procent van de ondervraagde reizigers een positieve waardering. Daarmee hoeft het station alleen dat in het Limburgse Klimmen-Ransdaal voor zich te laten. Dat station werd in 2019 ook als beste gewaardeerd. Zuidbroek steeg overigens flink. In 2019 werd het station nog door 79 procent van de mensen positief gewaardeerd.

In Drenthe waren twee stations het beste gewaardeerd. Assen en Hoogeveen kregen beide een positieve waardering van 84 procent van de reizigers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *