De treinstations in Nederland werden vorig jaar opnieuw beter gewaardeerd door de reiziger. In de Stationsbelevingsmonitor van de NS ligt het gemiddelde rapportcijfer op 7,31, waar dat een jaar eerder nog 7,26 was.

De sterkste prestatie in Groningen en Drenthe is geleverd door het station in Assen. Dat heeft de grootste stijging in vijf jaar doorgemaakt. Het station kreeg gemiddeld een 7,6, waar dat in 2016 nog een 5,6 was. Het station in Assen heeft in de betreffende periode een grote verbouwing doorgemaakt. Assen was eveneens het best gewaardeerde station in Drenthe.

De beste waardering in Groningen wordt gedeeld door de stations in Zuidhorn en Kropswolde. Beide stations krijgen gemiddeld een 7,9 en staan daarmee beide in de landelijke top 10. De landelijke nummer 1 is het station in Overveen met het rapportcijfer 8,2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *