Naast de al aankondigde wijzigingen op buslijn 95, verandert er vanaf dinsdag nog meer in de busdienstregeling van Qbuzz.

Lijn 72 gaat weer de volledige dienstregeling rijden, wat betekent dat de bussen ook weer door zullen rijden naar Emmen. Samen met lijn 73 rijdt er in de spits twee keer per uur een bus tussen Emmen en Ter Apel.

Bij de Qliners gaat lijn 309 in de spits weer acht keer per uur rijden. Sommige ritten starten en eindigen bij de Martin Luther Kingweg. Qliner 312 krijgt een extra bus om 7:40 uur van Stadskanaal naar Groningen.

Het blijft niet bij deze wijzigingen, want in mei staan er door langdurige wegwerkzaamheden routewijzigingen gepland in Ter Apel. Er komt een tijdelijk busstation aan de Havenstraat en de haltes Stationsstraat, Centrum, Korenakker, Kloosterheerd en Viaductstraat komen tijdelijk te vervallen. Deze wijzigingen gelden vanaf 10 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *