Deze zomervakantie heeft Qbuzz het P+R-kaartje in de stad Groningen afgeprijsd. Maximaal vijf personen mogen nu voor drie euro retour reizen tussen één van de P+R-terreinen en bijvoorbeeld de binnenstad.

Met het ticket is het mogelijk in te stappen bij één van de P+R-locaties in de stad, in Haren bijde A28 en in Leek langs de A7. Het ticket is geldig in alle bussen binnen de stad, Haren en Hoogkerk en Q-link 3 van en naar P+R Leek en kan vervolgens ook gebruikt worden voor de terugreis.

Parkeren op de P+R-terreinen is gratis, behalve op Euroborg/P3. Daar geldt betaald parkeren voor mensen met een los P+R-kaartje.

De tijdelijke actie geldt tot en met 30 augustus en alleen wanneer vooraf online een e-ticket wordt gekocht. In de bus kost het kaartje de volle zes euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *