De definitieve wijzigingen voor de busdienstregeling van volgend jaar zijn bekend. Het OV-bureau stuurde de definitieve hoofdlijnen vorige week naar de Provinciale Staten in Groningen en Drenthe en de gemeenteraad van de stad Groningen.

De definitieve voorstellen wijken niet erg af van de al in april voorgestelde plannen. Enkele aanpassingen omvatten het toch inzetten van lijn 24 op zaterdagen op de hele route, het niet wijzigingen van lijn 20 en het wisselen van lijn 9 met lijn 19 in de stad Groningen. Dat gaat niet alleen ‘s avonds gebeuren, maar ook op zondagen.

De voorgestelde wijzigingen zijn verwerkt in dit overzicht, waar alle grote wijzigingen te lezen zijn. De dienstregeling gaat op zondag 12 december 2021 in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *