Qbuzz doet aanstaande zondag opnieuw enkele kleine aanpassingen in de lopende busdienstregeling.

Een ochtendrit van lijn 28 in Meppel gaat vijf minuten eerder rijden, de extra ritten in het weekend van lijn 68 vervallen en op lijn 95 gaan drie extra ritten tussen het station en de Meerdijk rijden.

Daarnaast komt er een nachtrit op Qliner 300, om 2:48 uur vanaf het station in Emmen naar Groningen. Deze rit rijdt op donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht. In de nacht van zaterdag op zondag rijden er ook drie extra ritten op Qliner 309. Tenslotte gaat nachtbus 418 weer rijden, op twee tijden. Om 0:15 uur rijdt er een rit van Groningen naar Gieten en om 1:31 van Groningen naar Emmen. Die ritten rijden op dezelfde nachten als de nieuwe rit van Qliner 300.

Alle wijzigingen zijn hier na te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *