Op zondag, 6 februari, wordt er een aantal aanpassingen door Qbuzz gedaan in de busdienstregeling.

Lijn 19 in Groningen gaat vanwege de drukte door het werk aan de ringweg de Goeman Borgesiuslaan vermijden. De bus rijdt via de Verlengde Hereweg en De Savornin Lohmanlaan naar de Helperzoom. Er wordt gestopt bij de halte Schubertlaan aan de Helperzoom en de halte Van Ketwich Verschuurlaan aan de Verlengde Hereweg. Deze halte is normaal gesproken in fgebruik door de lijnen 50 en 51.

Bij P+R Euroborg wordt de nieuwe, snelle halte voor de streekbussen stad-uit in gebruik genomen. Dat betekent dat de lijnen 171 en 178 komend vanaf het Hoofdstation aan de Europaweg nabij de Boumaboulevard gaan stoppen. Daar is een nieuw perron aangelegd.

Op de lijnen 14 en 312 in Stadskanaal waren de nieuwe bushaltes al in gebruik, maar dat stond nog niet goed in de dienstregeling. Dat is opgelost. Tenslotte wordt er een vertrektijd aangepast op lijn 83. De bus vertrekt niet meer om 7:47 maar om 7:51 uur vanaf het station in Assen om een overstap vanaf Qliner 310 te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *