Qbuzz gaat een aantal kleine aanpassingen doen aan haar busdienstregeling. Daardoor wordt de dienstverlening vanaf 28 januari verbeterd waar nodig, zo is de bedoeling.

Op lijn 2 gaan ‘s ochtends rond 8:00 uur voortaan twee bussen één rit van Zuidhorn naar de Zernike Campus rijden. Verder komen er drie extra ritten op lijn 3 in de ochtend, veranderen de tijden in de middag op lijn 178 en worden er enkele aanpassingen gedaan in de vertrektijden van losse ritten op diverse lijnen. Een wijziging is er ook voor de lijnen 515 en 517 van de Stadsdienst Hoogezand. Zij gaan voortaan stoppen bij het zwembad.

Alle wijzigingen zijn verwerkt in de dienstregeling die valt raad te plegen via de diverse reisplanners en andere kanalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *