Er worden vanaf vrijdag 15 oktober en zondag 24 oktober kleine wijzigingen aan de busdienstregeling in Groningen doorgevoerd. Zo komt er een nieuwe spitslijn bij.

Die nieuwe lijn, 66, gaat rechtstreeks vanuit Zoutkamp en Winsum naar de Zernike Campus in de stad rijden. De bus rijdt vanaf de week van 24 oktober tussen 7:00 en 11:00 uur. Het gaat om de ritten die nu als extra lijn 65 rijden. De bus sluit aan op de collegetijden en er is een overstapmogelijkheid op P+R Kardinge.

Qliner 314 gaat door werkzaamheden vanaf 15 oktober tot de start van de nieuwe dienstregeling in december een rondje door Himsterhout rijden. Alle haltes tussen het Van Knobelsdorffplein en Himsterhout vervallen, maar worden op de terugweg bediend. De vertrektijden wijzigen, ook door een aangepaste route in Groningen.

Tenslotte krijgen de bussen die over het Hanzeplein in Groningen rijden licht aangepaste vertrektijden. Alle vertrektijden zijn verwerkt in de reisplanners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *