Na de kerstvakantie doet Qbuzz enkele kleine aanpassingen in haar busdienstregeling. Het gaat om aanpassingen aan losse ritten op enkele lijnen.

Op enkele lijnen (50, 51, 61, 95, 300 en 309) vervallen, al dan niet deels, ritten die met de voetnoot ‘Extra bus’ in de dienstregeling zijn opgenomen tot nader orde. Daarnaast vervallen de rit op Q-link 15 van 8:28 uur naar de Zernike Campus, de rit van lijn 51 naar Haren op vrijdagochtenden om 8:00 uur en de ritten van lijn 107 om 8:05 uur naar Groningen en van 8:39 uur naar Stadskanaal.

Op sommige lijnen komt er juist ook op andere tijden een bus bij. Dit is bijvoorbeeld het geval op Q-link 15 (‘s middags om 16:01 uur naar het Hoofdstation), lijn 50 (17:28 uur van de M.L. Kingweg in Assen naar Groningen) en op lijn 66 (14:02 en 15:32 uur naar Zoutkamp). Tenslotte wordt van een klein aantal ritten op meerdere lijnen de vertrektijden aangepast.

De aanpassingen zijn al opgenomen in de dienstregelingen en actuele vertrektijden en gelden allemaal tot nader orde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *