Komende zondag worden er voor de tweede keer deze maand kleine aanpassingen gedaan aan de dienstregelingen van sommige buslijnen in Groningen en Drenthe.

Het gaat om de lijnen 27, 28, 34 en 72. Bij lijn 27 gaat het om de rit die om 7:02 uur vertrekt uit Emmen. Voortaan vertrekt deze bus om 6:55 uur vanaf Station Emmen en zal dan ook een paar minuten eerder bij haltes onderweg stoppen. De aankomsttijd in Hoogeveen blijft gelijk, namelijk 7:57 uur. De bus om 07:03 uur van Hoogeveen naar Meppel vertrekt voortaan 4 minuten eerder, om 06:59 uur. Ook veranderen de vertrektijden iets van de bus die om 8:03 uur vertrekt uit Emmen. Lijn 34 kan door de aanpassingen op lijn 27 beter op tijd vertrekken.

Op lijn 28 wijzigt de route in Meppel voor de nachtritten. De bus stopt niet meer bij de Burgemeester Knopperslaan en vertrekt vanuit het centrum, bij de haltes Prinsenplein en Kruisstraat. Ook de nachtrit van lijn 34 gaat deze route rijden in Meppel. Deze rit stopt niet meer bij het station.

Lijn 72 tussen Winschoten en Emmen gaat op de rit van 18:09 naar Ter Apel ook doorrijden naar Emmen, waardoor een overstap op lijn 73 niet meer nodig is.

Alle wijzigingen zijn opgenomen in de reisplanners en actuele informatievoorziening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *