Al jaren zijn de Broezz’n-acties van het OV-bureau Groningen Drenthe in de regionale bussen een succes. Nu gaat de actie het hele jaar door gelden, ieder weekend.

Met Broezz’n kunnen twee volwassenen, eventueel elk met drie kinderen t/m 11 jaar, voor 12,50 euro een hele dag reizen met alle bussen van Qbuzz in Groningen en Drenthe. Het ticket is online te koop, of bij de chauffeur in de bus.

Tot op heden werd de actie alleen tijdens sommige vakanties georganiseerd, zoals de zomer-, herfst- en kerstvakantie. Nu gaat de actie dus ook gelden in de weekenden, maar ook tijdens alle andere schoolvakanties. Ook in de hele maanden juli en augustus (eventueel buiten de zomervakantie) en in de week voor en de week na de volgende kerstvakantie (dus niet deze week) blijft het ticket te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *