Het Niedersachsen-ticket van de Deutsche Bahn voor de regio Nedersaksen is in de maand december ook geldig vanaf de stations aan de lijn Groningen – Leer.

De lijn tussen Groningen en Leer, de Wiederline, heeft sinds kort deze naam. De provincie Groningen wil de lijn graag promoten. Daarom betaalt zij de vervoerskosten tussen Groningen en Leer. Vanuit Leer kan vervolgens verder worden gereisd met het Niedersachsen-ticket naar plaatsen in de regio Nedersaksen, waaronder Oldenburg, Bremen, Hannover en Hamburg.

De kaart kost voor één persoon 22 euro. Voor iedere extra persoon moet vier euro worden bijbetaald. De kaart is in Nederland alleen verkrijgbaar via de website van Deutsche Bahn. Betalen kan alleen met een creditcard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *