In Stadskanaal zou volgend jaar gewerkt worden rond enkele bushaltes. Een deel van die werkzaamheden is al afgerond. Daarom worden sommige wijzigingen die voor medio 2022 gepland stonden al bij het ingaan van de nieuwe dienstregeling aanstaande zondag doorgevoerd.

Voor Qliner 312 zijn de haltes Frankrijklaan en Engelandlaan samengevoegd tot één nieuwe halte op een nieuwe plek. Bij de kruising tussen de Atlantislaan en Europalaan is een nieuwe halte gekomen ter vervanging van de te schrappen halte Henegouwenlaan.

Daarnaast krijgt lijn 14 in de loop van volgend jaar aan nieuwe halte bij de wijk Waterland. Die komt bij de Stuurboord.

Doordat het om last minute-aanpassingen gaat is de nieuwe situatie nog niet in de dienstregeling verwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *