De meeste extra bussen in Groningen en Drenthe gaan vanaf maandag weer rijden. Met de sluiting van de scholen werden deze ritten op 22 december stilgelegd.

Dit betekent dat de ritten met de Extra bus-voetnoot in de dienstregeling weer worden opgestart, evenals enkele speciale lijnen, voornamelijk in de 600-reeks. Ook op Q-link 15 gaan weer bussen rijden, maar nog niet op volledige sterkte.

Enkele lijnen blijven nog wel stilstaan. Dit gaat om de lijnen 66 en 109. Ook één rit op lijn 92 en enkele ritten met de Extra bus-voetnoot op lijn 95 rijden nog niet.

Qbuzz grijpt tenslotte ook de mogelijkheid aan om een reparatie te doen aan de lijnen 50 en 51. Op lijn 51 vervalt de rit van 7:41 uur van Groningen naar Haren. Op lijn 50 komt er juist een extra rit bij. Deze komt om 8:16 uur aan in Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *