In september reed Qbuzz op sommige lijnen minder vaak als gevolg van een hoog ziekteverzuim. Ook in oktober zullen sommige van deze ritten nog niet rijden, maar op sommige lijnen wordt de dienst wel weer (deels) hersteld.

Zo gaat lijn 37 weer tussen Westerbork en Hoogeveen rijden. Lijn 41 rijdt weer op zaterdagen tussen Spijk en Appingedam en lijn 61 gaat de volledige route ook weer rijden op de zaterdag. Daarnaast gaat lijn 174 ´s avonds en op zondagen weer rijden en start ook lijn 231 weer tussen Balkbrug en Zuidwolde.

Sommige lijnen blijven dus wel minder vaak of helemaal niet rijden, zoals Q-link 15, lijn 16, lijn 107 en enkele spitsritten op bijvoorbeeld Qliners 300 en 309. Hoe lang deze situatie gaat duren is niet bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *