Foto: Politie Groningen Zuid via Instagram Stories

Een gelede lijnbus van Qbuzz is zondagochtend in alle vroegte in de bosjes langs de A7 beland. Dat meldt Politie Groningen Zuid in haar Instagram Stories.

De bus reed rond 5:30 uur als nachtbus 417 op de A7 bij de afrit Hoogkerk toen deze door onduidelijke oorzaak van het talud raakte en enkele tientallen meters verderop middenin de bosjes tot stilstand kwam.

In de bus zaten op dat moment naast de chauffeur twee passagiers. Zij kwamen met de schrik vrij, zegt Qbuzz-woordvoerder Michel van der Mark tegen lokale omroep OOG. De vervoerder doet samen met de politie onderzoek naar de toedracht. Aan het begin van de middag werd de bus weggehaald door een bergingsbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *