De NS rijdt na afloop van de concerten van Green Day (Hella Mega Tour met Fall Out Boy en Weezer op 22 juni) en Guns N’ Roses (23 juni) in het Stadspark in Groningen met extra late treinen van Groningen naar de Randstad.

Het gaat om twee Intercity’s. Om 23:45 uur vertrekt een IC naar Amsterdam Centraal via Hilversum en om 23:58 uur een IC naar Utrecht Centraal. Beide treinen stoppen onderweg in Assen, Zwolle en Amersfoort. In Zwolle is daarbij nog een aansluiting op de trein naar Enschede.

Of er ook ander extra openbaar vervoer rijdt, is op dit moment nog niet bekend. Organisator MOJO adviseert van het Hoofdstation naar het Stadspark te lopen, een wandeling van ruim een kwartier. De route loopt via het Emmaviaduct, Parkweg en de Concourslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *