Komend weekend rijden er extra bussen op stadslijn 1 in Assen vanwege Jack’s Racing Day op het TT-circuit.

Op zaterdag rijden er overdag tot vier bussen per uur. Op de zondag zijn dat tot zes bussen per uur. Daarbuiten is de frequentie twee ritten per uur.

In- en uitstappen kan bij de halte aan de noordlus van het TT-circuit, bij de Haarbocht. De bus vertrekt op het station vanaf perron F. Dat is de halte direct naast spoor 1. Een enkele reis kost 1,77 euro met OV-chipkaart op vol tarief of een vooraf in een app gekocht e-ticket. Een los kaartje in de bus kost 2,76 euro en is een uur geldig. Daarnaast geldt de actie Zomerbroezz’n in augustus nog steeds, waarbij twee volwassenen met elk maximaal drie kinderen tot 11 jaar een hele dag onbeperkt mogen reizen met alle bussen in Groningen en Drenthe voor 12 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *