Foto: OV-bureau Groningen Drenthe

Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus vindt de Gamma Racing Day plaats op het TT-circuit van Assen. Dit is het grootste gecombineerde auto-, motor-, en kartrace-evenement van Nederland. Door de grote toestroom van bezoekers zet Qbuzz extra bussen in.

De dienstregeling van lijn 1 wordt op zaterdag uitgebreid tot vier bussen per uur tussen 8:00 en 19:00 uur tussen Station en TT-circuit. Op zondag rijdt de bus tussen 8:30 en 19:00 uur iedere tien minuten op dit traject.

Er wordt op zondag alleen tussen station en circuit gereden door lijn 1. Tussen het station en de wijk Marsdijk rijdt de tijdelijke stadslijn 3, ieder half uur tussen 7:00 en 19:00 uur. De lijn rijdt een rondje in enkele richting, met de klok mee en wordt verzorgd door taxibedrijf Dorenbos. Na 19:00 uur rijdt lijn 1 weer haar volledige route.

Reizen kan in alle bussen met de gebruikelijke vervoersbewijzen. De actie Zomerbroezz’n (twee voor de prijs van één op een Dal-Dagkaart) geldt ook tijdens het evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *