Foto: OV-bureau Groningen Drenthe
Foto: OV-bureau Groningen Drenthe

Dit weekend wordt het druk op de TT-baan in Assen, waar de Gamma Racing Day plaatsvindt.

Op vrijdag en zaterdag vinden de trainingen, kwalificaties en eerste races plaats. Op zondag zijn de finales te zien.

Om de drukte aan te kunnen rijden er extra bussen op lijn 1 tussen het station van Assen en het TT-circuit. Op zaterdagochtend rijden er twee extra ritten, om 8:37 en 9:37 uur vanaf het station naar het circuit. Op zondag rijden er tussen 7:00 uur ‘s ochtends en 19:30 uur ‘s avonds extra ritten, naast de reguliere ritten (overdag ieder half uur, ‘s avonds ieder uur) van lijn 1. De extra ritten op zondag rijden alleen tussen het station en het circuit, op zaterdag starten de extra ritten in Marsdijk en rijden ze de volledige route.

De reguliere vervoersbewijzen zijn geldig en eventueel te koop in de bus bij de chauffeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *