Tijdens de Gamma Racing Day op 18 en 19 augustus op het TT-circuit van Assen, rijden er veel extra bussen vanaf het station.

Op zaterdag 18 augustus rijdt lijn 1 vanaf 8:00 uur, en tussen 9:00 en 19:00 uur vier keer per uur op het traject Station – TT. Op zondag 19 augustus rijdt de bus vanaf 7:00 uur, en tussen 8:00 en 19:00 uur vier keer per uur.

Op zondag rijdt lijn 1 uitsluitend tussen het station en circuit. De route tussen het station en Marsdijk wordt dan gereden door de tijdelijke lijn 3. Reizigers van Marsdijk richting ziekenhuis en TT-circuit moeten dan op het station overstappen. Lijn 3 rijdt tussen 8:00 en 18:00 uur twee keer per uur. Daarbuiten rijdt lijn 1 de volledige route.

De dienstregeling van alle extra bussen is beschikbaar op de site van Qbuzz. Op 18 en 19 augustus zelf zijn de vertrektijden vanaf het station in Assen hier live te raadplegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *