Foto: Binary Koala/Flickr CC BY-SA 2.0

De man die zichzelf eind vorige maand in de sneltrein van Buitenpost naar Groningen bevredigde, heeft zichzelf vrijdag bij het politiebureau gemeld.

De zaak werd breed opgepakt nadat een vrouw die tegenover de man zat de media opzocht, verbaasd over de manier waarop vervoerder Arriva en de politie de zaak oppakten. Zo moest de vrouw relatief lang wachten totdat ze op het politiebureau langs kon komen om aangifte te doen. Camerabeelden van het voorval waren toen al door Arriva gewist vanwege haar privacybeleid.

De politie verspreidde deze week een opvallend signalement van de man. Daarop meldde de man zich vrijdag op een politiebureau in Groningen. Hij is volgens de politie verhoord en is nog steeds verdachte in het onderzoek dat momenteel nog in volle gang is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *