Tussen maandag 5 september en woensdag 21 september geldt er een grote omleiding op lijn 20 vanwege werkzaamheden aan de N371. De bus rijdt tussen Assen en Dieverbrug tijdelijk via de snelweg.

Dat betekent dat alle haltes tussen de Hoofdlaan in Assen en het busstation in Dieverbrug tijdelijk vervallen. Voor veel plaatsen op dit traject wordt een pendelbusje ingezet met lijnnummer 220.

Deze lijn rijdt tussen Dieverbrug en Smilde op werkdagen, eens per uur overdag en rijdt na Hoogersmilde ook rechtstreeks via de A28 naar Dieverbrug. In het centrum van Smilde wordt aangesloten op Arriva-lijnen 114 en 115, in Dieverbrug op de lijnen 20 en 28.

Reizigers voor Geeuwenbrug krijgen het advies voor eigen vervoer te kiezen. Houders van een sterabonnement moeten extra kosten maken voor het eventueel reizen met Arriva op de lijnen 114 en 115. Qbuzz vergoedt deze kosten volledig na ontvangst van een ingevuld restitutieformulier op haar website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *