Vrijdagavond 7 september worden er grootschalige maaiwerkzaamheden gepleegd aan de N34. Daardoor is de weg afgesloten tussen Westlaren en Emmen. Dat heeft flinke gevolgen voor het busvervoer.

Qliner 300 rijdt om via de A28 en N381 om in Emmen te komen. Daardoor vervallen de stops bij Westlaren, Gieten en Borger. Daarnaast heeft Qliner 312 ook last van de werkzaamheden. Deze lijn rijdt via de A28 en N33 naar Gieten (de laatste twee ritten die nog naar Groningen rijden), en vervolgens binnendoor naar Gasselte en Stadskanaal.

Na 21:00 uur rijdt lijn 312 alleen op het trajectdeel Gieten – Stadskanaal. De speciaal ingestelde lijn 159 rijdt tot die tijd binnendoor op het traject Emmen – Gieten (via de route van lijn 59) en rijdt daarna door naar Groningen via de N33 en A28.

Lijn 110 kan wel haar gebruikelijke route rijden. Reizigers voor Westlaren en Annen kunnen gebruikmaken van Q-link 5.

Er wordt volgens een speciale dienstregeling gereden. Deze is hier beschikbaar.

2 gedachte over “Grote omleiding lijn 300 door werkzaamheden N34”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *