Volgende week is het herfstvakantie in het noorden. Qbuzz rijdt volgens de vakantiedienstregeling, maar wel met enkele aanpassingen.

Een aantal lijnen rijdt vaker dan normaal gesproken het geval zou zijn in de vakantiedienstregeling. Dit gaat om de lijnen 3, 4, 5, 6, 15 en 109. Deze ritten zijn alleen in de digitale dienstregeling opgenomen.

Het personeelstekort noopt Qbuzz wel tot enkele aanpassingen in het rooster. Daarom is besloten een knip te maken in de lijn 65 en lijn 68 om te leggen naar Baflo in plaats van Winsum. Lijn 65 rijdt op een traject tussen Groningen en Winsum en op een traject tussen Baflo en Zoutkamp. Deze situatie gold in de zomer ook wegens wegwerkzaamheden. Toen reed lijn 163 ook om, maar dat is nu niet nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *