Qbuzz heeft op het laatste moment toch ervoor weten te zorgen dat de lijnen 65 en 68 naar Winsum kunnen rijden tijdens de herfstvakantie. Om roostertechnische redenen werd eerder nog besloten beide lijnen deze week naar het station in Baflo te laten rijden.

Lijn 65 zou daarbij tussen Groningen en Winsum en Baflo en Zoutkamp rijden en lijn 68 naar Baflo in plaats van Zoutkamp. Nu is besloten lijn 65 te knippen, dat betekent dat doorgaande reizigers in Winsum wel over moeten stappen op een andere bus.

Lijn 68 rijdt dus ‘gewoon’ naar Winsum, maar slaat twee haltes in Den Andel over om aan te kunnen sluiten op de bussen op lijn 65. Daarnaast wordt niet gereden naar Hornhuizen, maar naar Kruisweg. In Den Andel is een tijdelijke halte op de kruising tussen de Tammesweg en Oude Dijk geplaatst, de halte Hogeweg bij Kruisweg is voor Hornhuizen de tijdelijke halte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *