Buslijnen 3, 4 en 163 moeten door werkzaamheden aan een hoogspanningskabel onder het Wouter van Doeverenplein in Groningen drie maanden lang omrijden door de Oosterparkwijk.

Dat betekent dat deze drie snelle buslijnen naar verwachting tijdens die periode wat vertraging op zullen lopen. De bussen zullen namelijk gebruik gaan maken van het Wielewaalplein, waar een winkelstraat wordt doorkruist, en de Zaagmuldersweg.

Ook vervallen de haltes aan het Wouter van Doeverenplein en Zaagmuldersbrug aan de Oosterhamrikbaan. Voor de eerste halte worden tijdelijke haltes geplaatst aan de Thomassen á Theussinklaan (richting Kardinge) en de Vrydemalaan (richting het Hoofdstation). De halte Zaagmuldersbrug wordt vervangen met een tijdelijke halte bij het Wielewaalplein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *