Groningen Bereikbaar wil de komende weken automobilisten proberen te verleiden met het OV van en naar de stad Groningen te reizen. Om dit voornemen kracht bij te zetten wordt er een kortingsactie georganiseerd.

Tot en met 4 juni kunnen mensen een kortingscode aanvragen waarmee ze voor half geld een reis kunnen kopen in de Arriva-reisapp Glimble. Dit ticket kan worden gebruikt voor de hele reis naar Groningen, ook wanneer deze (deels) met de Arriva-trein of Qbuzz-bus wordt gemaakt. De code geldt niet wanneer de NS-trein tussen Groningen en Zwolle wordt gebruikt.

De actie loopt tot en met 4 juni, waarbij er een maximum aantal kortingscodes beschikbaar is. De codes kunnen worden gebruikt voor een reis t/m 1 juli aanstaande.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *