De bekende zingende Qbuzz-chauffeur Burdy heeft vrijdagochtend een nieuwe single gelanceerd, welke gaat over het reizen met de bus. Tijdens een groot moment op het Hoofdstation in Groningen bracht hij in een aantal bussen, waaronder een oude GADO-bus, zijn nieuwe nummer ten gehore.

‘Welkom in de Bus’ is ontstaan nadat Burdy zijn liefde voor zijn werk en zijn muziek wilde combineren. Hij kreeg voor het nummer hulp van de groep Wat Aans en producer Jeroen Russchen. Eerder werken de acts ook al samen voor de single ‘Miljonair’.

‘Welkom in de Bus’ wordt daarnaast ook door Qbuzz ingezet om de Broezz’n-actie te promoten. Met dit ticket kunnen twee personen voordelig met de bus in Groningen en Drenthe reizen, in de weekenden en vakantieperioden.

Bekijk de clip van Burdy’s nieuwe single hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *