Op vrijdag 10 november opent de Rijksuniversiteit Groningen haar deuren voor een open dag. Iedereen die de locaties van de universiteit wil bezoeken kan tijdens deze dag gebruikmaken van een speciale buslijn om zich te verplaatsen tussen de locaties.

De speciale lijn rijdt tussen 9:00 en 18:00 uur met lijnnummer 801 op de route Zernike Campus – Grote Kruisstraat (Heymansgebouw) – Ossenmarkt (binnenstadslocaties) – Zernike Campus. De bus rijdt, afhankelijk van het moment, iedere 10 tot 20 minuten een rondje op deze route.

In de bus gelden de reguliere vervoersbewijzen, maar voor open dag-bezoekers is er een gratis buskaart op aanvraag beschikbaar bij het OV-bureau. Deze kaart geeft recht op gratis reizen met alle bussen in de stad op 10 november, en van- en naar de P+R-locaties rond de stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *