Van 29 augustus t/m 9 september (m.u.v. 3 september) kunt u, als u een retour naar Delfzijl koopt met z’n tweeën op één retourtje naar Delfzijl reizen. Zo kunt u voordelig de theatervoorstelling "Op Hoop van Zegen" bijwonen.

De actie geldt in alle noordelijke Arriva-treinen, mits de eindbestemming Delfzijl is. De actie is ook geldig in combinatie met een Arriva Kortingskaart en een NS Voordeelurenabonnement. Sterker nog, met een Arriva Kortingskaart kunt u bij hotel-restaurant De Boegschroef aan de Havenboulevard in Delfzijl binnen de genoemde data één gratis kopje koffie of thee nuttigen.

Let op: deze ‘2 voor de prijs van 1’-actie geldt niet voor overige abonnementen, (jaar)trajectkaarten en OV(-studenten)kaarten.

Klik hier voor de actiebon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *