Er zijn geen noemenswaardige (verkeers)problemen opgetreden bij de acties van de buschauffeurs dinsdag.

Na de ochtendspits legden de chauffeurs het werk neer tot de middagspits. De chauffeurs besloten vanaf het Centraal Station in Groningen uiteindelijk via de ringweg naar de stalling aan de Sontweg te rijden. Dit zorgde voor een hele lange rij bussen achter elkaar op de ringweg. Toch ontstonden er geen files en opstoppingen omdat de ochtendspits al voorbij was en de chauffeurs invoegende auto’s gewoon voorlieten.

Niet alle passagiers waren op de hoogte van de acties en daarom waren ze er ook niet zo blij mee. Morgen en donderdag zal ook worden gestaakt, al heeft het morgen in Groningen en Drenthe een ander doel: dan zullen de chauffeurs naar Assen rijden om daar mee te doen aan een protestactie tegen het opsplitsen van de GGD-concessie in zeven verschillende concessiegebieden. Ook woensdag en donderdag zullen de bussen in de spits gewoon rijden en ook dan zullen er geen vervoersbewijzen gecontroleerd en verkocht worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *