Vandaag, morgen en overmorgen weer acties/ 1 minuut leestijd

Vandaag, morgen en overmorgen voeren de buschauffeurs weer actie voor een verbeterde CAO. Opnieuw betreft het acties waarbij buiten de spits wordt gestaakt en tijdens de spits gratis vervoer wordt aangeboden.

Als deze acties geen resultaat hebben gaan de bonden en de chauffeurs vanaf aanstaande zondag over tot een algehele staking voor onbepaalde tijd. Dan zullen er helemaal geen bussen rijden.

2 Reacties op “Vandaag, morgen en overmorgen weer acties/ 1 minuut leestijd

  1. Volgens mij hoort de reactie van G. Heikens bij een ander bericht. Als het om de bussen naar het Zernikecomplex gaat: deze bussen vertrekken vanaf de treinstations in Winsum en Hoogezand en vertrekken zover ik weet tussen 7:30 uur en 8:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *