Vandaag, morgen en vrijdagochtend tot en met 8:00 uur is de P+R Haren onbereikbaar door werkzaamheden aan en bij de A28 en de afritten. Dat betekent dat de P+R gesloten is.

Dat heeft ook gevolgen voor de bussen. Zij kunnen het transferium ook niet bereiken en hoeven ook nu ook geen mensen hier vandaan en naartoe te vervoeren.

Automobilisten krijgen langs de invalswegen richting P+R Haren het advies door te rijden naar P+R Hoogkerk en daar te parkeren. Om de bussen door te laten rijden en de extra reizigersstromen te vervoeren rijden de bussen die normaal naar P+R Haren rijden tijdelijk naar P+R Hoogkerk.

Dit geldt voor de lijnen 5, 6, 25 en 26. Daarbij gaat het in het geval van lijn 5 om de ritten die normaal tot P+R Haren rijden. De ritten naar Zuidlaren en Annen rijden wel gewoon de normale route maar stoppen niet bij Haren. Lijn 25 rijdt tijdelijk tussen P+R Hoogkerk en Gasunie, niet via het Martini Ziekenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *