De reizigers van de Servicebus, die momenteel al rijdt in Hoogezand-Sappemeer, Veendam en Delfzijl, zijn over het algemeen zeer tevreden over hun bus. Reizigers geven de Servicebus een gemiddeld rapportcijfer van 8,5, zo blijkt uit onderzoek van het OV-bureau Groningen Drenthe.

In alle drie plaatsen wordt het meest ingestapt bij de halte in het centrum. De meeste gebruikers van de Servicebus wonen in verzorgingscentra. Volgens het onderzoek worden ouderen in Veendam meer geholpen om hun rollator in de bus te krijgen dan in Hoogezand-Sappemeer en Delfzijl. In Veendam zouden de reizigers het liefst een grotere bus op de Servicebuslijn zien rijden, want nu komt het vaak voor dat er geen plaats meer is omdat ouderen hun boodschappen en/of rollator meenemen in de bus.

De volledige uitslag van het onderzoek is hier te vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *