De fietsbox van OV-fiets op Euroborg P3. Foto: KvdL Fotografie

De stad Groningen heeft er sinds kort een nieuwe plaats bij waar leden van OV-fiets een fiets kunnen huren.

OV-fietsen konden al gehuurd worden op het station van Groningen. Sinds een aantal weken is er echter ook een kleine huurlocatie van OV-fiets beschikbaar op parkeerterrein Euroborg P3 aan de Bornholmstraat. Zo kunnen automobilisten die hun auto op Euroborg P3 parkeren voortaan ook per fiets naar hun bestemming in plaats van met de (City)bus.

Voordeel aan de nieuwe locatie is dat de fietsen 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn voor leden van OV-fiets. Leden kunnen een fiets huren door middel van het intoetsen van hun pincode op het beeldschermpje naast de deur van de automatische fietsbox. Na het huren van een fiets is onder andere de binnenstad snel bereikbaar. Het is vanaf Euroborg P3 ongeveer tien minuten fietsen naar de binnenstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *