Vrijdag vindt op de drafbaan in het Stadspark in Groningen voor het derde jaar het Rondje Noord Slotfeest plaats. Hier komen vele artiesten jaarlijks optreden ter afsluiting van het RTV Noord-zomerproject.

De slotfeesten van Rondje Noord in het Stadspark zorgen jaarlijks voor ruim tienduizend bezoekers. Dit jaar worden er ook weer vele bezoekers verwacht, en daarom raadt RTV Noord aan mensen die het evenement willen bezoeken, per openbaar vervoer of fiets te komen.

Vanaf het Centraal Station in Groningen is het terrein lopend binnen ongeveer vijftien minuten bereikbaar. Daarnaast is de bushalte Concourslaan (bij de kruising tussen de Paterswoldseweg, Parkweg en Concourslaan) op ongeveer vijf minuten lopen van het terrein gelegen. Bij deze bushalte stoppen de lijnen 6, 81, 82, 85 en 89.

Kijk voor meer informatie over het Rondje Noord Slotfeest op www.rondjenoord2009.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *