Vanaf nu kunt u op OV Nieuws uit Groningen informatie vinden over alle buslijnen die een plaats in de provincie Groningen aandoen.

Op de pagina Lijnennet Streek zijn alle buslijnen in de provincie te vinden, verdeeld onder een aantal categorieën. Bij elke categorie zijn alle lijnen uit de betreffende vervoerssoort in Groningen te vinden. De stadslijnen van de stad Groningen zijn niet bij Lijnennet Streek te vinden, deze blijven te vinden bij het onderdeel Lijnennet Stad (bereikbaar via OV-info in het menu aan de linkerkant).

Lijnennet Streek was een veelgevraagd onderdeel om in navolging van Lijnennet Stad gelanceerd te worden op OV Nieuws uit Groningen. Na een lange periode aan voorbereidingen, kan OV Nieuws uit Groningen nu voor alle lijnen in de provincie een aparte pagina aanbieden. Hiermee wil OV Nieuws uit Groningen proberen een stap verder te gaan met de informatievoorzieningen die vaak niet of nauwelijks (duidelijk) bij vervoersmaatschappijen of andere informatiebronnen te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *