Nieuw: de website OV Nieuws uit Drenthe. Gemaakt en verzorgd door de makers van OV Nieuws uit Groningen bieden wij de reizigers in de provincie Drenthe nu ook actueel ov-nieuws en informatie. En dat in dezelfde stijl als u misschien al wel kent van OV Nieuws uit Groningen.

De provincie Drenthe valt onder dezelfde busconcessie als Groningen. Daarnaast rijden de treinen die door Drenthe komen grotendeels naar Groningen. Dat wil zeggen dat de nieuwsbronnen over het openbaar vervoer in beide provincies nogal eens gelijk zijn. Om het hele gebied van Groningen en Drenthe te bedienen starten wij nu met OV Nieuws uit Drenthe.

De nieuwe website is wat bouw betreft gelijk aan OV Nieuws uit Groningen. Ook het webadres is soortgelijk; http://ovnieuwsuitdrenthe.wordpress.com. Ook is de nieuwe site op Twitter te volgen, via de naam @OVNieuwsDrenthe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *